Tuffa löparkläder från Björn Borg


En viktig egenskap hos träningskläder är just känslan du har när du tränar i kläderna. Löparkläder från Björn Borg har en tuff design med bra egenskaper gällande fukttransport. Du blir lite snabbare, lite tuffare och lite självsäkrare; den känslan. Här är ett axplock ur sommarkollektionen. 

Don’t run in cotton – be a Frontrunner

BB Pace Shorts Print och BB Pace Shorts green

Materialet består av polyester och elastan och kan stretchas åt 4 olika håll tack vare materialet. De är superlätta. Den har även en innerdel som håller allt på plats. Baktill hittar man en liten dold ficka som kan rymma ett kreditkort eller nycklar. Fungerar även bra för att förvara glukostabletter under långa löpturer. Shortsen känns luftiga även under tuffare pass när svetten lackar. Shortsen ger dig en sportig och proffsig look.

BB Palmer tee Turkose and BB Palmer Tee Print

Denna tränings t-shirt är gjord av högteknologiskt hydro pro material och i 100% polyester gör att svetten effektivt transporteras bort från huden. Den formar sig enligt dina former och ger dig en härlig känsla när du löper. Den kännspaka logotypen sitter synligt på armarna.

 

 

BB Tarik shorts white

Det finns ett brett sortiment kläder för löpare hos Björn Borg och här i bilden ovan tränar jag styrka i ett par vita Tarik shorts. En diskret logotyp på vänster ben och två sidofickor. Sidofickorna är gjorda i ett material som absorberar svett och så att du enkelt kan torka svett från dina händer. Kan med fördel även användas som finshorts på stan. Tarikshorts är egentligen tennisshorts men kan givetvis även fungera bra som löparshorts.

 

BB Performance Pro underwear

I Björn Borgs kampanj ”Don’t run in cotton” vill Björn Borg få oss att förstå hur viktigt det är att ha rätt material även närmast kroppen. Många använder Bomullsunderkläder som inte alls har samma egenskaper när det kommer till att transportera bort fukt. Björn Borg satsar även på en snygg design. Performance Pro underkläderna är sköna att träna i och hjälper dig att ha bästa förutsättningar under hela loppet eller träningen. Ett bra val helt enkelt.

 

BB Patric T-shirt Black

Ännu en modell av t-shirt från Björn Borg som har fina fukttransporterande egenskaper. Denna t-skjorta hittas i Björn Borgs sortiment av tenniskläder. Jag använde den bland annat i Stockholm Marathon detta år. På baksidan har den en panel som effektivt hjälper till att släppa in och ut luft. En väldigt behaglig tröja.

 

Alla plagg kan hittas och beställas här.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *