Björn Borg – flexibelt och varmt i vintervädret


Foto: Jonas Edsvik/Nya Åland

I vinter har jag testat löparprodukter som lämpar sig för löpning i vinterväder. Jag har testat löpartights som är vinterfodrade, Björn Borg AIDAN, en AIMO windjacket samt ANTE long sleeve tee. I varierande väderlek och speciellt kallare dagar ställs ofta allt på sin spets. Då är kläderna väldigt avgörande för din löpning.

Björn Borg Aimo windjacket

Foto: Jonas Edsvik/ Nya Åland

Denna vindjacka är en aning ”prasslig” men håller kylan ute på ett bra sätt. Den håller dig varm i kalla vindar. Utseendet på jackan påminner om kamouflage i blått och den gör dig verkligen synlig på ett bra sätt.

Elastiska band sluter om handleden vid slutet av ärmen och även runt huvan. Längs med dragkedjan är ett band med Björn Borg loggan. Det finns en bröstficka på vänster sida. Den är försedd med dragkedja. Jackan som är gjord i Hydro-pro material för extra bra fukttransport bort från kroppen är en produkt som jag som löpare speciellt uppskattar på långpass i kallt väder.

Foto: Evelina Lindahl

Björn Borg Ante long sleeve tee

Den här långärmade tröjan är även den tillverkad i hydro-pro material. Den håller kroppen torr. Ryggdelen av tröjan är gjord av mesh för att släppa igenom fukt.

På vänster arm ser man den ikoniska loggan Bjorn Borg. Den är reflekterande men annars diskret.

Färgen är turkose men finns även i gult, grått eller svart.

Foto: Evelina Lindahl

Björn Borg Aidan tights

Björn Borg Aidan tights har som de flesta av BB:s tights en bra passform och bra elasticitet. De här tightsen ger känslan av att de är lite tjockare vilket gör att de passar ypperligt i kall väderlek. Materialet är Hydro-pro och gör att du håller dig torr även på träningspass med hög intensitet. I midjan har den ett 5 cm brett resårband med logga och snöre.

Det finns en ficka som rymmer druvsocker, insulinpump eller varför inte mobiltelefon.Läs mer eller handla produkterna

Som nöjd användare av BB:s kollektioner så vill jag rekommendera att man besöker deras webbshop för att ta del av deras produkter och breda sortiment.

Du hittar webbshoppen här

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *