FÖRELÄSNINGAR


Vill er skola, företag eller annan organisation anlita mig som föreläsare?

Jag har över 20 år erfarenhet av diabetes typ 1 och delar gärna med mig av mina erfarenheter och min diabeteshistoria. Jag har erfarit och lärt mig både av misslyckanden och lyckade prestationer och vet att allt är möjligt och inget är omöjligt.

Inom arbetslivet har jag provat på det mesta också med allt från truckförare till rektor i Norge och Finland.

Inom idrott har jag spelat fotboll med min sjukdom och på senaste åren även kombinerat långlopp och uthållighetsidrott med diabetes. Ingen ska behöva vara rädd för att leva det liv de vill leva.

Kontakta mig så skräddarsyr jag föreläsningen baserat på era önskemål och med min erfarenhet.

Föreläsningar

Jag skräddarsyr temat enligt ert önskemål. Jag kan vara behjälplig i att informera om diabetes på skolor och dagvårdsplatser eller för dina kollegor på jobbet. För dom som inte känner till diabetes så kan jag berätta vad sjukdom är och inte är samt hur diabetikern reagerar och fungerar i olika situationer och tillstånd.
Pris, längd, tidpunkt och innehåll anpassas enligt önskemål.
  1. Min diabeteshistoria

    • Jag tar er med på min resa som diabetiker. Jag har över 20 år levt sida vid sida med sjukdomen och har varit med om jobbiga, tunga och omskakande händelser som diabetiker men har också möjlighet att berätta hur jag kom till rätta med min diabetes.
  2. Medtronic Global Champion och att träna uthållighetsidrott och långlopp som typ 1 diabetiker

    • Som ny färsk Medtronic Global champion erbjuder jag föreläsning för att dela med mig av upplevelsen och bakar gärna in den tillsammans med ”att träna som diabetiker”. Jag har under många år sprungit långlopp och sysslat med uthållighetsidrott. Under föreläsningen tar jag med er till Minnesota och Medtronics högkvarter. Jag lärde mycket om Medtronic som företag och hur fantastiskt deras kundperspektiv och hur de jobbar för alla människor som har specialbehov.

Kontakta mig