Bra former med Björn Borg


I den stekheta sommarvärmen dagtid och de lite ljummare sommarkvällarna i Österbotten, Replot har jag haft förmånen att springa runt och tränat i Björn Borgs löparkläder. Ska ge min syn på kläderna som bjuder på lite nyheter gällande shorts och sportunderkläder.

Det som jag eftersträvar i sportkläder är att de har goda funktioner gällande transport av fukt från kroppen, att de är bekväma och sitter bra och självklart att de ser bra ut. Under flera år har jag haft privilegiet att samarbeta med Björn Borg sportswear. Denna sommar har jag testat Björn Borg ADILS SHORTS BLACK, BORG TEE och ICE BORG underkläder.

  BJÖRN BORG TEE, Black

Här har vi en t-skjorta som jag har testat otaliga gånger och är 100% tillfreds med. Även när du inte är helt i form så tar den fram dina bästa former. Den är åtsittande på ett sätt som inte känns som korvstoppning. Björn Borg tee har designats med funktionsmaterialet Hydro Pro som effektivt transporterar bort din fukt så att du känner dig fräsch hela träningen eller tävlingen. Den fås i många olika färger. Den svarta är stilren och funkar bra i alla lägen och alla väder.

 

Björn Borg Adils shorts black

Denna shortsvariant som är en av sommarens nyheter på Björn Borg skiljer sig en aning från Björn Borg Pace shorts som jag har provat tidigare. Shortsen är medellånga och gjorda i fukttransporterande Hydro Pro material för att föra bort fukten från kroppen även under de tuffaste träningarna. Shortsen är lätta och väldigt behagliga att springa i. På den vänstra sidan har den en ficka med dragkedja, som du kan använda till förvaring av värdesaker eller varför inte en insulinpump om du är diabetiker. Björn Borg texten som är väldigt framstående på de flesta klädesplagg är här väldigt nertonad och finns endast synligt längs med dragkedjan till fickan på vänster sida.

 ICE BORG underwear

För drygt ett år sedan lanserade Björn Borg en ny kollektion sportkalsonger, Ice BORG. Ice Borg har minimala sömmar för att minska risken för skavsår. Även underkläderna är gjorda i Hydro Pro material för att transportera effektivt bort fukt från kroppen.

Materialet i Ice Borg har en unik kylande effekt som hjälper dig att hålla en behaglig temperatur under och efter ditt träningspass. Speciellt denna heta sommar har Ice Borg varit sköna att träna i. Ice Borg kan även kombineras som badbyxor.

Foto: Evelina Lindahl

SVERIGE

Här kan du läsa mer om Björn Borgs produkter och köpa produkter

FINLAND

Här kan du läsa mer om Björn Borgs produkter och köpa produkter

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *