Sportklädernas Nr 1 – Björn Borg


Björn Borg fortsätter att leverera toppklass löparkläder. Färgstarkt och lite ny design. Du som löpare blir lite snabbare, lite tuffare och lite självsäkrare, den känslan.

 

Strävan att vara Nr1

Björn Borg har  en lång historia och har nu på de senaste åren på allvar börjat etablera sig som nr1. Deras design sticker ut med färg och trendig design. Kollektionen finns både för damer och herrar. BORG – loggan är väl synlig på alla plagg. Björn Borg som företag har börjat jobba för ett mer jämställt samhälle och vill påverka och få allmänheten att börja prata om bilden av den stereotypa mannen. Detta för att  förändra samhället på sikt och för att få bort och reducera mäns våld mot kvinnor i världen.

 

Björn Borg Algot Tights Black

Tights har fått en ny design i denna Algot tights kollektionen. De är tunna och fuktavstötande. De framhäver således dina benmuskler. Baktill finns texten BORG på ett ben och ett streck på andra benet som gör dig synlig i höst och vintermörkret.

Björn Borg August Shorts Black/Yellow

Björn Borg August Shorts är gjorda i stretchtyg och resårbandet i midjan gör att shortsen sitter perfekt. En förbättring från de tidigare paceshortsen som jag upplevde satt lite löst. BORG väl synligt fram på vänster ben och ett streck som reflekterar i mörkret på höger ben. De har en innerficka som du kan lägga nycklar i och två sidofickor för t.ex. mobiltelefonen. Bra grejer.

Björn Borg Austin Crew Neck Black – bild ovan (långärmad tröja)

Långärmad träningströja i grått och svart med en reflekterande vit linje på magen. Armlängden något förlängd så att du kan använda på halva handen med ett hål för tummen. Funktionen med tumhål gör ju att du får dels skydd för handen men också hjälper funktionen att bevara värmen i övre kroppen. Tygmaterialet är gjort av ”Hydro pro” material som gör att tyget och tröjan torkar snabbt.

Björn Borg Tee Yellow

Denna t-tröja är gjord av 90% polyester och 10% elastan. Den har hydro-pro funktion för att transportera bort fukt och hålla dig fräsch även under riktigt tuffa pass med mycket svett. Den finns i många färger och BORG märket finns uppe på armen, väl synligt.

Björn Borg Tee Signature

Denna t-tröja kommer från Björn Borg Signature kollektionen där Björn Borgs skrivstilsignatur finns på båda armarna.

Björn Borg Ice Underwear

Vid Björn Borg sker kontinuerlig utveckling och förbättrade versioner tas fram. Ett exempel på det är just nya sportunderkläderna Ice BORG. De har en ny teknologi som lämpar sig väl vid en varm sommardag med dess kylande effekt samtidigt som den håller dig fräsch. De är designade för att du skall känna en behaglig temperatur både under passet men även efteråt.

Fotograf: Evelina Lindahl

Sverige:

Här kan du läsa mer om Björn Borg produkter och handla online.

Finland:

Här kan du läsa mer om Björn Borg produkter och handla online.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *