Löparkläder från Asics


asics1webb

När höstmörkret infaller sig eller när vintermörkret håller i är det bra att ha kläder som är försedda med bra och synliga reflex. Denna vecka har jag testat Asics LITE-Show produkter. 

Känslan är skön när du tar på dig kläderna från Asics. Man känner att det är kvalitet man har i händerna. Jag har i vår fått möjligheten att produkttesta två produkter från Asics. Jag tackar för förtroendet och här kommer mina tankar om plaggen.

 

LITE-Show jacket MENasics2webb

Strechtyg

Detta är jackan du vill synas i. Den är snygg. Den sitter perfekt runt kroppen, dvs inte för tight och inte för ”pösigt”.

Jackan är gjord av stretchtyg och detta är en väldigt bra sak. Tillsammans med den ergonomiska formen så gör detta att du som löpare har bra rörlighet.

Tyget är gjort av 86% Nylon och 14% spandex med ett extra lager på insidan för att du ska hålla dig varm och bekväm.

Den har fuktavstötande egenskaper som förhindrar lätt regn att tränga in. Men den är inte en jacka som du ska ta när det öser ner.

Denna jacka passar perfekt för blåsiga dagar. Materialet är vindtätt och håller dig varm. Den är gjord med flatsömmar för att minska risken för skavsår.

Synlighet

Tack vare jackans 360 reflex syns du bra, även i mulet väder.

Flatsömmarna reflekterar allt ljus tillbaka mot ljuskällan. De är strategiskt placerade för att öka din synlighet när du är i rörelse. Denna LITE-show modell är designad för att synas.

Övriga egenskaper

Jackan har två fickor med dragked. De är stora. Jag tycker dock inte att det passar att förvara några föremål av vikt där eftersom det lätt leder till att de föremålen hoppar och studsar i jackan när du springer.

Rek. pris: 1000SEK

Slutkläm

Denna jacka är väldigt bekväm och fungerar fint när du springer. Den är fin och man får den känslan när du har den på. Den är ett säkert val till din springklädeskollektion på våren.

För mera info om jackan, besök gärna www.asics.se

 

DSC_0187LB CALF TIGHTasics tights

Tights med vadkompression för bättre prestation

Med dessa löpartights kan du pusha dina gränser med hjälp av kraftiga nätpaneler för vadkompression och snabbare spurt.

Tyg som håller formen

De är gjorda så att de inte ska bli uttöjda i tvätten och så att du lättare ska kunna hålla formen.

Synlighet

De har ett heltäckande reflexmönster som gör dig synlig i mörkret.

Slutkläm

Dessa tights skiljer sig från tights jag tidigare provat eftersom de har kompressionsfunktion som betyder att det kommer att hjälpa dina vadmuskler att hålla sig varma och hjälper dig undvika skador och sträckningar. De har en väldigt bra tyg som gör att din rörlighet inte blir begränsad.

Du syns bra och du ser bra ut.

För mera info om LB Calf tights, vänligen besök www.asics.se

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *