Köp snygga handgjorda armband – stöd diabetesforskningen


IMG_8949

Cara Collections Sofia Bergqvist lanserade 2009 sin första kollektion av handgjorda armband med namnet Cara. Namnet Cara kommer från Italienska ordet Kara som betyder kära. För Sofia så står Cara för kärleksfullt designade armband. Armbanden är inte bara snygga utan även speciella eftersom en del av priset du betalar går till förmån för diabetesforskningen.

Sofia är själv diabetiker sedan 20 år tillbaka och hade dessutom en nära vän som gick bort i sin diabetes. Diabetesarmbanden med texten ”DIABETIC” finns nu till försäljning i många länder genom återförsäljare. De säljs också via nätet.

Armbandet

Armbanden är gjorda på många olika sätt, som flätade sidenarmband och i nya kollektionen även gjorda i läder med texten Diabetic instansad. Armbandet kommer i en mängd olika färger och finns i storlek för kvinnor, män och barn. För mig som idrottare passar armbandet bra och fyller sin funktion. De är snyggare än de armband som gjordes tidigare för diabetiker.

Var en stolt diabetiker och köp ditt armband du också. Sofia sköter själv företaget och hon är väldigt tillmötesgående. Kontakten är personlig och bra.

 

Köp ditt armband här och stöd diabetesforskningen med 30 kr.

IMG_8933

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *